Fanny blogt

Tuesday 25 May

Durftevragen

Durftevragen brengt mensen en wensen bij elkaar met als resultaat dat personen die elkaar amper kennen elkaar gaan helpen hun dromen waar te maken en hun ambities te realiseren.

Een aantal basis principes die we hierbij gebruiken:

 • mensen vinden het leuk een ander te helpen
 • groei begint met geven
 • het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat
 • waarde uitwisselen genereert zijn eigen energie.

Sinds juli 2009 ben ik Durftevragen begeleider. Het leukste aan het begeleider van Durftevragen vind ik dat je in korte tijd mensen echt heel veel kleine stappen vooruit laat zetten. Daarnaast is het een van de creatiefste en energiekste workshops die ik ken.

Reacties


 1.  

  Ha Fanny ,volgens Martijn moet ik jou ontmoeten.ben dus benieuwd.heb wat vragen aan je ook over 7days. Groep jongeren uit Amsterdam en Almere willen graag
  meedoen.we zijn al aangemeld.aan wie kunnen zij het beste hun vragen stellen? Zit jij soms ook bijseatz2 meet Utrecht? Zoja,daar een keer afspreken.heb nog wel wat durf en veel te vragen. Groet,helen

   

Reageren

© 2012 - Fanny Koerts | fanny@fannykoerts.nl | Home | Contact | Sitemap
 

Wil je op de hoogte blijven van mij en mijn activiteiten?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan hou ik je up to date!