Fanny blogt

Thursday 01 April

Pilot Personal Branding Academy vraagt om meer!

Vanmiddag hadden @scheltemeinsma en ik de pilot van de Personal Branding Academy ism kvknetwerk en groninc.

70 ondernemers die 4 uur superintensief en actief aan de slag gingen met hun personal branding. Erg leuk om te merken dat iedereen al op zijn eigen manier in meerdere of mindere mate (ik heb LinkedIn en dat vind ik genoeg :-) ) hiermee bezig is.

Schelte ging als een speer los met allemaal kennis, weetjes, en relevante info over het inzetten van internet en social media als je je personal brand wilt neerzetten. Ook het verschil tussen Keiharde Marketing en Personal Branding werd helder neergezet.

Ik ging de groep interactief aan de slag zetten zodat ze bij elkaar hun persoonlijke profiel gingen ontdekken.

Pfoeh het was een boeiende middag als je het mij vraagt. En dit was nog maar het begin. Het idee is dat we allerlei experts die op hun manier met Personal Branding bezig zijn uitnodigen om onderdelen in te vullen van een heuse Personal Branding Academy. Zo kunnen we (o.a.) ondernemers een totaalpakket op maat aanbieden waar zij behoefte aan hebben en ook een stuk verder gaan dan “een leuk workshopje” aanbieden.

Het lijkt nu al te werken. Ter plekke gaven een fotografe, een grafisch vormgeefster, een styliste en een webtekstschrijver al aan dat ze graag met ons in gesprek gaan om te onderzoeken of en hoe ze kunnen bijdragen aan de Personal Branding Academy.

Dus voor nu een oproep:

Wie kent of is expert op het gebied van Personal Branding en wil wel samenwerken?

Laat je dan even een berichtje achter?

En mocht je geen expert zijn maar het wel willen worden voor je eigen onderneming, laat dan een reactie achter, stuur een mailtje of meld je aan bij de Personal Branding Academy LinkedIn Groep

Zo nu even lekker eten, nagenieten en feedback verzamelen. Want uiteraard kan het altijd nog veel beter!

To be continued!

Tags: , , ,

Reacties

 1. @Pytsje

   

  Rolf Rosenmöller en Cees Harmsen hebben een erg leuk boek (This is your wake up call) geschreven over Personal Branding en zijn allebei zeer amusante sprekers. Vorig jaar een workshop van hun gevolgd op een groeidag van Itasc en kwam heel blij thuis! Ze zijn vast in voor een samenwerking!

   

 2.  

  Hallo,

  Via Marlous kreeg ik het verzoek of ik hier wellicht wil aansluiten met Lifebrander. Wie weet. Kan iemand mij meer vertellen hoe en wat? Het ziet er in ieder geval goed uit.

  Groet,
  Dennis Rijkers
  Managing Director
  Lifebrander BV

   

Reageren

© 2012 - Fanny Koerts | fanny@fannykoerts.nl | Home | Contact | Sitemap
 

Wil je op de hoogte blijven van mij en mijn activiteiten?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan hou ik je up to date!