Fanny blogt

Sunday 06 February

Slimmerkunde

Slimmerkunde is een lesmethode die jongeren (maar waarschijnlijk net zo veel volwassenen ;-) ) wegwijs maakt in de mogelijkheden die de nieuwe media biedt. Want als je verder leert kijken dan Hyves, PartyPeeps en MSN, dan wordt het ook ineens een stuk makkelijker en leuker om je schoolwerk te doen én om te bereiken wat je wilt bereiken. Slimmerkunde gaat dus niet alleen over slimmer omgaan met je studie maar vooral ook over slimmer leven.

Om nog meer mensen binnen en buiten onderwijs enthousiast te maken over Slimmerkunde geven we ook workshops. Voor Slimmerkunde heb ik me vooral bezig gehouden met het deel over Slimmer Leven. Dit deel gaat over het ontwikkelen van een handige (leer/ leef) houding om te bereiken wat je wilt bereiken. De nieuwe media tools zijn daarvoor een handig hulpmiddel, maar nooit een doel op zich. Mocht je meer willen weten over Slimmerkunde en willen verkennen hoe jouw organisatie/ school hier meer uit zou kunnen halen dan mag je me natuurlijk altijd mailen!

Ennn… we zijn heel blij met uitgeverij Malmberg. Zij hebben besloten dat in ieder geval tot 1 maart 2011 Slimmerkunde gratis downloadbaar is! Dus als je slim én nieuwsgierig bent dan kan je Slimmerkunde hier downloaden.

Tags:

Reageren

© 2012 - Fanny Koerts | fanny@fannykoerts.nl | Home | Contact | Sitemap
 

Wil je op de hoogte blijven van mij en mijn activiteiten?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan hou ik je up to date!